Kelgin Campers in Düsseldorf

logo2012Op de Caravan Salon in Düsseldorf vindt u in Hal 12 precies naast elkaar de stands van zowel Ilusion als Elnagh, de twee kwaliteitsmerken die Kelgin Campers aan u kan leveren. Op D.V. zaterdag 1 september zullen we u graag ontmoeten en kennismaken.

Kelgin Campers was al aanwezig op zaterdag 25 augustus en maandag 27 augustus. Dat leverde interessante ontmoetingen met Nederlandse beursbezoekers op. U vindt ons ook op zaterdag 1 september in de stand van Ilusion.

Omdat we tijdens beursdagen ook af en toe andere stands bezoeken, kunt voor een gesprek bij de stand van Ilusion of Elnagh het beste even ter plekke telefonisch contact leggen. Het mobiele nummer daarvoor is 0031-6-23031021.

Zowel Elnagh als Ilusion presenteren in Düsseldorf veel nieuws. Bij Elnagh ziet u de nieuwe King-modellen, opvolgers van de Prince-serie. Ook de Magnum heeft een nieuw design gekregen.

Bij Ilusion is ook veel nieuws te zien. Het design oogt met rood en zilver heel sjiek. Nieuw is de bodembeplating van glasvezelversterkt kunststof. Alle halfintegralen zijn met hefbed leverbaar en hebben als optie ook een vijfde goedgekeurde zitplaats met veiligheidsgorde.. Naast al bekende Ilusion i760, met lengtebedden op een totale lengte van slechts 6,65 meter, is er nu ook een langere versie, de i765. Alle reden dus om dit moois te komen bekijken in hal 12.

Ilusion-i770
Ilusion i770

Elnagh-King-530G
Elnagh King 530G
Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter