Reserveer hier uw Kelgin huurcamper. Na ontvangst van uw reservering sturen wij u een huurovereenkomst en een factuur toe. Een rode ster bij een veld betekent dat dit een verplicht veld is.

Huurreservering
Controleer het formulier nog een keer voordat u op 'Verzenden' klikt. Als er ergens een foutmelding staat, worden de gegevens namelijk niet verzonden. Het verzenden is gelukt als u daarna op de volgende pagina een korte bevestiging ziet. Na ontvangst van uw reservering sturen wij u een huurovereenkomst (in tweevoud) en een factuur toe.

Eén exemplaar van de huurovereenkomst stuurt u ondertekend aan ons terug. Voeg daarbij ook een kopie van het paspoort van de huurder en van het rijbewijs of de rijbewijzen van de bestuurder(s). We verzoeken u uitsluitend een kopie op papier van paspoort en rijbewijs/rijbewijzen te sturen. Vanwege het risico van beveiligingslekken en vanwege de strengere regelgeving inzake privacy willen we geen scans van persoonsdocumenten meer op onze webserver en kantoorcomputers hebben.
Joomla SEF URLs by Artio